dilluns, 11 d’abril del 2016

TRÀMITS EMPRESARIALS A LF, MÉS FÀCILS AMB LA FUE

A partir de l’1 d’abril, les Franqueses habilitarà la Finestreta Única Empresarial (FUE), que permetrà tant a les empreses com als emprenedors gestionar els seus tràmits electrònicament.

L’àrea d’Activitats de l’Ajuntament de les Franqueses habilitarà, a partir de l’1 d’abril d’aquest 2016, la Finestreta Única Empresarial (FUE), a la qual s’ha adherit tal i com es demana a tots els ajuntaments catalans. La FUE és un pla aprovat pel Govern de la Generalitat de Catalunya que va entrar en vigor amb la Llei de Simplificació del 13 d’agost de 2015. El seu principal objectiu és reduir les barreres administratives a les empreses i emprenedors, i facilitar la posada en marxa d’activitats econòmiques per tal d’agilitar la comunicació i tramitació amb l’administració.


Així doncs, a partir del proper mes d’abril, les empreses i emprenedors de les Franqueses que hagin de realitzar tràmits no caldrà que ho facin de manera presencial a les dependències públiques municipals, sinó que ho podran fer de manera electrònica, des d’aquest portal. En aquest cas, i amb qualsevol altre tràmit administatiu en línia, cal disposar de DNI electrònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada