dijous, 14 d’abril del 2016

15è VOLUM DE LA COL·LECCIÓ LF

El dijous, 21 d’abril, a les 19.30 hores tindrà lloc a Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies la presentació del quinzè i últim llibre de la Col·lecció Les Franqueses, que edita el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut. Porta per títol Corró d’Avall, identitat i canvi d’un poble, i és obra dels historiadors Joan Garriga i Eduard Navarro, autors de dos volums més de la col·lecció: Les Franqueses del Vallès: els anys de la Segona República (1931-1939) i Les Franqueses del Vallès: la primera etapa franquista (1939-1960).

Joan Garriga, advocat i catedràtic de Geografia i Història, i Eduard Navarro, director de l’Institut El Til·ler de les Franqueses, expliquen en aquest volum la recent evolució del nucli de Corró d’Avall. Aborden el desenvolupament de diferents àmbits del poble: urbanístic, polític, econòmic, social, esportiu, cultural i educatiu durant les últimes dècades.

Segons han escrit els mateixos autors en la introducció del llibre, “sobretot volem deixar constància de la voluntat i de la força de molta gent per fer de Corró d’Avall un poble amb unes característiques ben identificables i també amb un afany de construir-lo amb una evolució digna i notable, tant per ara com per al seu futur”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada