dilluns, 4 d’abril del 2016

ANAR A LA DEIXALLERIA TÉ PREMI

Tenir cura del medi ambient també és una tasca compartida. Per això, el consistori reparteix una targeta per anar a la deixalleria. Si s'utilitza 6 cops l'any s'obté una reducció del 10% de la taxa de recollida de residus i si s'utilitza 12 vegades, la rebaixa és del 20%.

Per obtenir aquest descompte, quan l'usuari tingui les 6 o 12 caselles marcades ha d'entregar la targeta a l'Oficina de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona abans del 31 de gener de 2017.

S'hi poden portar: fluorescents, pneumàtics, bateries, piles, esprais, pintures, vernissos, dissolvents, frigorífics i electrodomèstics amb CFC, olis, medicaments, radiografies i rodets fotogràfics, tòners, paper i cartró, plàstics, envasos de cartró, llaunes, olis de fregir, vidre, roba i sabates, ferralla, runes domèstiques, restes de poda i jardineria, objectes voluminosos...


Els residus es poden portar a qualsevol deixalleria gestionada pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, o a les deixalleries mòbils que es col·loquen puntualment als mercats municipals de les Franqueses. Si no ho pots fer, truca al 900 10 13 38 i ho vindran a buscar a casa teva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada