dijous, 21 d’abril del 2016

ELS PATIS DE L'ESCOLA COLORS OBRIRÀ ELS CAPS DE SETMANA


 

Properament, l’Escola Colors començarà a obrir les portes del seu pati durant els caps de setmana. La Infància i Joventut,es va iniciar ja fa uns anys a l’Escola Joan Sanpera i Torras.
Amb motiu d’aquesta nova iniciativa, i per tal d’inaugurar l’obertura del pati, l’AMPA de l’Escola Colors ha organitzat la Festa d’Inici de Patis Oberts-Cursa Escola Colors el dissabte, 28 de maig, al matí.
La cursa tindrà diverses categories i és oberta a la participació de tots els ciutadans del municipi. També es faran tallers infantils i, finalment, hi haurà el lliurament de premis de la cursa.
La inscripció a la cursa té un preu de 2 euros, i es pot formalitzar del 25 d’abril al 13 de maig, de 9 a 10 h i de 16.30 a 17 h, al despatx de l’AMPA de l’Escola Colors. (ampaescolacolors@gmail.com .)
El pati de l’Escola Colors s’obrirà a partir del mateix 28 de maig, dia de la festa d’inauguració. El seu horari d’obertura pública és el següent:

D’abril a setembre: dissabte, diumenge i festius, de 9 a 13 h i de 16 a 20 h. Durant el període de vacances escolars, del 24 de juny a l’11 de setembre, de 16 a 20 h. A l’agost, de 9 a 20 h.
D’octubre a març: dissabte, diumenge i festius, de 9 a 13 h i de 16 a 18 h. Durant les vacances escolars (Nadal i Setmana Santa), de 16 a 18 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada