dijous, 7 d’abril del 2016

FACEBOOK: CAL CANCEL·LAR UN COMPTE PER LA FOTO D'UN PETÓ?

Facebook torna a ser al centre d'una altra polèmica després d'haver cancel·lat un nombre indeterminat de comptes a Itàlia en què es podia veure la imatge de dues dones besant-se.

Pel que sembla, segons relata la premsa italiana, la xarxa de Mark Zuckerberg va comunicar als usuaris que els seus comptes havien estat eliminats a causa del fet que incomplien les polítiques d'ús de Facebook.

Carlotta Trevisan és la primera usuària de la xarxa social que va publicar la fotografia. Té 28 anys i assegura en els mitjans transalpins que l'òscul que mostra la instantània, en la qual les dones porten pintats els colors de la bandera gai, és "una cosa bella i pura" i que l'únic que fa és enaltir "l'amor entre persones".

Aquesta usuària va qualificar a Facebook de "homòfob", acusacions a les que la xarxa social encara no ha respost.

Amics i familiars de la internauta van decidir posteriorment escriure un post amb la mateixa fotografia en un acte de solidaritat amb la negativa de la xarxa social de publicar la foto.

Fa unes poques setmanes també es va desencadenar la polèmica amb la retirada de Facebook d'una fotografia en què es veia una dona, a casa seva, que acaba de donar a llum i sostenia la seva petita en braços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada