dijous, 21 d’abril del 2016

1r MERCAT D'ART DE LES FRANQUESES

Cartell del 1r Mercat d'Art de les Franqueses




Durant la fira de Sant Ponç, diumenge 22 de maig, s'ha incorporat una nova iniciativa que decorarà tota la rambla de la carretera de Ribes, davant la plaça de Cant Font. Aquesta tracta del 1r Mercat d'Art de Les Franqueses, que estarà actiu des de les 10 h del matí fins a les 20 h del vespre.
L'activitat serà dirigida sobretot pels professionals de la pintura, la il·lustració, la fotografia, la ceràmica i l'escultura que estiguin interessats a exposar i vendre les seves obres. L'ajuntament donarà unes petites carpes de 3 x 3 metres a cada artista, i ja que s'inaugura la iniciativa, aquest any no tindran cap cost de lloguer.
Durant la resta del dia també s'han previst diferents actuacions musicals, tallers i espectacles allà mateix a la rambla, per fer de l'esdeveniment una cosa més memorable i agradable.

Les inscripcions ja han començat, i acaben aquest 29 d'abril. Per a més informació a propòsit de com fer-ho per participar-hi, i apuntar-s'hi, feu click a l'enllaç segúent: Les Franqueses - 1r Mercat d'Art

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada