dimecres, 10 de maig del 2017

VIPPER, UNA NOVA XARXA.

Vippter, la xarxa social que t'acosta als famosos: Els famosos ja tenen la seva pròpia xarxa social. Es tracta de Vippter, una plataforma digital desenvolupada íntegrament a Espanya que permet seguir i comentar els moviments de les celebritats. L'objectiu és crear més proximitat entre ídols i fans.
El funcionament de Vippter és similar al d'altres xarxes socials. Com a Facebook, hi ha un mur on pots comentar les publicacions de les persones a qui segueixes. La diferència principal és que aquestes persones són famoses, com: Fernando Torres, Jordi Alba, Fernando Verdasco, Ricky Rubio, Paula Echevarría, Luís Figo, Paris Hilton Bryan Adams, són algunes de les celebritats que ja tenen compte en aquesta plataforma.  
A més de seguir i comentar les publicacions dels més famosos, Vippter també permet la participació en concursos i sortejos creats per ells mateixos. Així, és possible guanyar des de samarretes del tennista Fernando Verdasco fins a entrades per a un partit de bàsquet cedides pel mateix Ricky Rubio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada