diumenge, 14 de maig del 2017

PER 13 RAONS

Per 13 Raons (13 Reasons Why), una sèrie per a adults a Nova Zelanda:

Per 13 Raons (13 Reasons Why) és ja la sèrie més tuiteada de 2017, i una de les més polèmiques. I és que el drama juvenil de Netflix protagonitzat per Dylan Minnette i Katherine Langford encomana el calat dels seus temes i continguts en una sèrie d'escenes especialment explícites no apta per a tots els estómacs, però a Nova Zelanda, és per a tots els públics. 

Les autoritats censores han assegurat que les categories de censura existents prèviament no s'adequaven Per 13 Raons, pel que han cregut necessari crear una nova categoria (+18 anys) tenint en compte que els joves de 16 i 17 són els més propensos a suïcidi en aquest país.
Per 13 Raons narra la història d'Hannah Baker, una jove que decideix suïcidar-se i enviar una sèrie de cintes (tretze en total) de casset a cada persona a la qual 'culpa' del seu suïcidi. Amb tacte però també un ritme additiu, la sèrie busca desentranyar totes les causa que van portar a la mort a Hannah mentre representa la crueltat de l'assetjament escolar i el 'bullying' que viuen milers de persones dia a dia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada