dijous, 25 de maig del 2017

EL PRIMER GRUP DE KPOP EN GUANYAR UN PREMI DELS BILLBOARD

BTS ES CONVERTEIX EN EL PRIMER GRUP DE K-POP en GUANYAR UN PREMI Billboard


BTS, també conegut com Bangtan Boys, és un dels grups de K-Pop més famosos del gènere en l'actualitat, i es caracteritza per barrejar el pop coreà amb el hip hop, donant un toc original a les seves cançons.
Al tancament de les votacions, previ a la cerimònia, BTS havia rebut més de 300 milions de vots, el que els va deixar com a guanyadors absoluts acaparant al voltant del 75% de les preferènciesAquest reconeixement seria el primer que rebria un grup d'aquest gènere, convertint-se en una cosa històrica pel grup.
Era important destacar que aquest premi era atorgat pel públic, a través d'un vot que es podria realitzar a través del lloc web de Billboard o usant en hashtag #BTSBBMAS a Twitter. Els sud-coreans competien amb figures com Ariana Grande, Justin Bieber, Selena Gómez, i Shawn Mendes.
En pujar a l'escenari a rebre el premi, Rap Monster, el líder del grup, va agrair als seus fans, assegurant que l'assoliment pertany a totes les persones que estan al voltant del món i que van votar per ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada