dijous, 25 de febrer del 2016

K5, EL PRIMER MOVIL DE LENOVO A ESPENYA

El preu és ajustat, però la seva estètica no ho delata. Lenovo s'estrena, per fi, a Espanya amb la seva gamma de mòbils. El fabricant xinès líder en PC començarà a vendre telèfons en un nou territori per a ells, Europa. Ho farà a finals de març i K5 serà el primer en arribar al mercat. No és un territori totalment nou per a ells, ja que Motorola, de la seva propietat, està totalment establerta, però sí la marca, que des que va comercialitzar a Àsia el model K900 s'havia convertit en un article popular a la venda d'importació a través d'Internet.

Joan Carles de la Vela, responsable de mòbils Lenovo a Espanya, celebra l'ampliació de catàleg: "Ajudarà a cobrir un segment de mercat que té gran demanda i fins ara cobríem, però ens faltava una ampliar un xic més la nostra oferta amb un major rang de preus ".

Durant el passat CES de Las Vegas, Lenovo va revelar que, tot i haver comprat Motorola el 2014, inventors del primer telèfon mòbil, la marca anava a desaparèixer. Als Estats Units, on la marca i la seva seu a Chicago es consideren gairebé patrimoni nacional, van ploure les crítiques. Lenovo va decidir mantenir Moto, per als models d'aquesta sèrie, amb els súper vendes E, G i K, com a punta de llança, i reforçar els que ja feien, diferenciant-los amb el segell Vibe. A Europa els Vibe es posicionen un esglaó per sota de Moto, que seran la gamma més alta.

"Es tracta de dos productes diferents, però que desprenen el gust pel disseny i components de qualitat", explica el directiu. En ambdós casos, Lenovo compta amb un avantatge, tenen Android net, sense la capa habitual que solen posar de fàbrica gairebé tots els fabricants. Deixant de banda els Nexus, models de bandera avalats per Google per estrenar actualitzacions d'Android, són els únics que fan aquesta aposta que compta amb el gust del públic. "El mòbil funciona millor i les actualitzacions arriben abans", apunta l'executiu.

El K5, model de la seva estrena a Espanya, tindrà un preu entre 150 i 200 euros. Compta amb una pantalla d'alta definició de cinc polzades i processador de vuit nuclis de Qualcomm, memòria interna de 16 gigues i dues de RAM. Destaca per la càmera posterior de 13 megapíxels i de la frontal de cinc. A més de connectar-se a xarxes 4G, pot fer-ho amb doble SIM, una cosa molt valorat pels usuaris més joves que no es volen lligar un contracte. La bateria és de 2.750 mAh.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada