dijous, 4 de febrer del 2016

26È CONCURS LITERARI DE SANT JORDI

Les obres han de lliurar-se entre l’1 de febrer i l’1 de març.

Els escriptors i escriptores tenen una cita amb la Biblioteca Municipal de les Franqueses, que torna a convocar el Concurs Literari de Sant Jordi. El certamen, que arriba a les 26a edici,ó admetrà diferents modalitats d’obres: prosa, poesia i rodolins i cal·ligrames. A les modalitats de prosa i poesia hi podran participar des de nois i noies de Cicle Mitjà d’Educació primària fins a adults. En canvi, a la modalitat de rodolins i cal·ligrames només podran prendre-hi part els alumnes de Cicle Inicial d’Educació Primària.

El termini per lliurar les obres començarà el proper dilluns, 1 de febrer, i tancarà el dimarts, 1 de març. Els escrits es poden lliurar a la Biblioteca Municipal o a la Sala de Lectura de Can Ganduxer. Per participar al concurs és necessari complir les bases i emplenar la butlleta de participació, que trobareu en el document adjunt o en els equipaments esmentats.

El lliurament de premis s’efectuarà el dia de Sant Jordi. Per commemorar la diada, els premis consistiran en vals amb què es podran bescanviar llibres. Els primers premis rebran un val de 70 euros; i els segons i tercers, de 40 euros. Hi haurà tres premis per modalitat i categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada