dijous, 25 de febrer del 2016

ALEJANDRO SANZ PARA EL CONCERT PER A QUE NO OCORRES UN MALTRACTA

Alejandro Sanz, qui dissabte passat va baixar d'un escenari a Mèxic per sortir en defensa d'una dona del públic que estava sent assetjada per un home, va dir aquest dimecres a Xile que la persona que presencia el maltractament i no fa res també és un "canalla".

"Vull creure que qualsevol en la meva situació hauria actuat de la mateixa manera. El que fa una cosa així és un canalla, però el que ho veu i no fa res també ho és", va explicar Sanz durant una roda de premsa prèvia a la seva actuació de demà a el festival de la ciutat xilena de Viña del Mar.

Dissabte passat, el cantant va deixar el seu concert de banda i va baixar de l'escenari de Rosarito, a l'estat mexicà de Baixa Califòrnia, per defensar una dona que estava sent agredida per un home, que finalment va ser expulsat de la sala. "Això no es fa", va dir Sanz en aquest moment.

La reacció del músic ha desencadenat una onada de compliments en les xarxes socials i personalitats com Antonio Banderas o institucions com la Guàrdia Civil o la Policia Nacional d'Espanya han aplaudit el gest del músic, però Sanz no hi va voler donar més importància.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada