dijous, 18 de febrer del 2016

``EL RENACIDO´´ TRIOMFA ALS PREMIS BAFTA

El renacido, del mexicà Alejandro González Iñárritu va ser aquest diumenge passat el film triomfador de la 69a edició dels premis Bafta del cinema britànic, amb cinc guardons: Millor pel·licula del director, protagonista (Leonardo DiCaprio), direcció de fotografia (Emmanuel Lubezki) i so .

La cinta es va impossar en la categoria principal de la millor pel·líula, Carol, de Todd Haynes. El pont dels espies de, Steven Spielberg. La gran aposta, d´Adam Mckay i Un projector, de Tom McCarthy.

Era El Renacido una de las favorites de la nit, amb les seves vuit nominacions  sense guanyar en mùsica, muntatge, perruqueria i maquillatge) .

Encaraque els films que acomulaven mes candidatures eren: El pont dels espies, de Spilberg i Carol, de Todd Haynes, ambdues amb nou nominacions .

No obstant això, Carol es va anar de buit, el pont de els espies nomes va guanyar un Bafta que va ser el Bafta al millor actor secundari.

La segona pel.licula amb més premis va ser Mad Max que és va portar quatre Baftas: Millor disseny de producció, vestuari, muntatge i maquillatge i perruqueria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada