dilluns, 30 de maig del 2016

LA CARTA D'UN PROFESSOR

La feina d'un professor és una de les feines més enriquidores que poden existir. Ara bé, cada vegada són més els professors que s'han vist envoltats per una dinàmica de classes conflictives on els alumnes no els respecten i cada dia han de lluitar per poder fer la seva feina.

La història d'un home enquestat és la següent:


8:30h- En Jackson no deixa de cridar: "Cacauets!". La Janelle ha vessat la llet amb cereals pertot arreu, i tot el món no parava de riure, observo que ella està a punt d'explotar. Tinc por per la seguretat d'aquests nens.


9:15h - En Dylan ha començat una festa de ball en un racó de la classe. Al principi només participaven els nois. Finalment s'hi ha sumat més de la meitat de la classe.

10:00h - Els sorolls de pets no han parat durant 30 minuts. Tot ha començat amb un pet de veritat, sospito que ha estat Hugo. Ara estan discutint quin dels pets falsos faria més pudor. És hora de les activitats especials, em fa por que una vegada els deixi no vulgui tornar a recollir-los.


13:00h - El nivell dels decibels en aquesta sala ha arribat a un nivell poc saludable. He inventat taps per les orelles a partir de llapis de colors trencats. Si us plau, vull sobreviure a això.


14:00h - El final és a la vista. He pronunciat les paraules "temps lliure" i sembla que aquesta sala ha estat bombardejada.

15:00h - A la fi han marxat. He passat la segona meitat del meu dia redactant la meva carta de renúncia. Ja no puc més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada