dilluns, 9 de maig del 2016

ELS SUPERCÍVICS: DESCOBREIX EL TEU PODER CÍVIC

Al mes de maig l’Ajuntament iniciarà la quarta campanya de civisme. L’edició focalitza l’atenció en el civisme i la bona convivència als espais comunitaris. L’objectiu és sensibilitzar els veïns i veïnes de la importància de seguir algunes recomanacions i normes bàsiques per conviure plegats.

La campanya compta amb Els Supercívics, uns personatges que sota el lema Descobreix el teu poder cívic, ensenyen com actuar per aconseguir espais i punts de trobada agradables per a tothom. Es treballen quatre moments cívics: l’ús correcte de les papereres i els contenidors, el compliment de la normativa en la realització de les activitats domèstiques, l’escala com a espai comunitari i el respecte del descans veïnal.

Els instituts El Til·ler i Lauro ja han participat en dinàmiques de grup per conèixer les principals pautes de conducta que fixa la campanya. L’activitat va comptar amb la participació de més de 200 alumnes i va consistir en la formulació de cinc peguntes a petits grups de nois i noies. 

La realització d’aquesta activitat va ser possible gràcies al Programa d'Informació i Dinamització als Centres d' Ensenyament Secundari (PIDCES).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada