divendres, 17 d’octubre del 2014

PASTIS DE FORMATGE



FER PASTÍS SENSE FORN:

     100 gr . de mantega
   
    200 gr . de galetes dolces

    450 gr . de formatge crema

    150 gr . de sucre

    150 gr . de nata muntada

    10 gr . de gelatina sense sabor

    melmelada de fruits vermells a gust

  

Per començar amb aquesta senzilla i deliciosa de cheesecake s    ense forn devem, primerament, triturem bé les galetes dolces . Després , començarem amb la recetapropiamente dita.

Col · loquem en un bol , les galetes triturades amb la mantega fosa . Barregem perfectament , aconseguint unificar la preparació .

Agafem un motlle desmuntable de 24 cm . ( aconsellem que sigui rodó , per mantenir el format del cheesecakeoriginal ) ; en ell dipositem la preparació , conformant la base de les postres . Ens hem d'assegurar d'obtenir una base homogènia , sòlida i compacta .

Portem el motlle a la nevera , mentre continuem amb la realització del cheesecake .

En un recipient , batem el sucre amb el formatge crema . Seguidament , afegim la nata ; i tornem a remenar per unificar . Finalment , incorporem la gelatina sense sabor ( dissolta en aigua ) .

Retirem la base de la nevera , i aboquem aquesta nova preparació sobre la massa . Tornem a portar el motlle al refrigerador , per 4 hores com a mínim .

Després, diluïm la melmelada en una mica d' aigua tèbia .

Retirem el motlle de la nevera ; i cobrim el cheesecake amb la melmelada diluïda .

Dipositem novament el motlle a la nevera ; i mantenim allà fins que sigui l'hora de servir el cheesecake.
   
I llest !!

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada