FER PASTÍS SENSE FORN:
100 gr . de mantega
200 gr . de galetes dolces
450 gr . de formatge crema
150 gr . de sucre
150 gr . de nata muntada
10 gr . de gelatina sense sabor
melmelada de fruits vermells a gust
Per començar amb aquesta senzilla i deliciosa de cheesecake s ense forn devem, primerament, triturem bé les galetes dolces . Després , començarem amb la recetapropiamente dita.
Col · loquem en un bol , les galetes triturades amb la mantega fosa . Barregem perfectament , aconseguint unificar la preparació .
Agafem un motlle desmuntable de 24 cm . ( aconsellem que sigui rodó , per mantenir el format del cheesecakeoriginal ) ; en ell dipositem la preparació , conformant la base de les postres . Ens hem d'assegurar d'obtenir una base homogènia , sòlida i compacta .
Portem el motlle a la nevera , mentre continuem amb la realització del cheesecake .
En un recipient , batem el sucre amb el formatge crema . Seguidament , afegim la nata ; i tornem a remenar per unificar . Finalment , incorporem la gelatina sense sabor ( dissolta en aigua ) .
Retirem la base de la nevera , i aboquem aquesta nova preparació sobre la massa . Tornem a portar el motlle al refrigerador , per 4 hores com a mínim .
Després, diluïm la melmelada en una mica d' aigua tèbia .
Retirem el motlle de la nevera ; i cobrim el cheesecake amb la melmelada diluïda .
Dipositem novament el motlle a la nevera ; i mantenim allà fins que sigui l'hora de servir el cheesecake.
I llest !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada