dijous, 2 d’octubre del 2014

FESTA DE CORRÓ D'AVALL

La festa de corró d'avall es molt estimada per a mi, es una bona firma de dir adéu a l'estiu i començar els estudis altre cop.

En aquestes dates es celebra per exemple la cremada de l'ajuntament, un espectacle al carrer en el qual amb l'ajut de la pirotècnia i els nostres experts, els diables, ens donen la sensació en la que l'ajuntament es crema i explota de veritat.

També fan un túnel del terror en el que jo hi particip-ho cada any, la venta de el centre o residència de joves esta encantada, i esperem a tots els valents i les valentes que s'atreveixin a visitar la casa.

L'entrada és gratuïta però no la sortida de la casa no es segura ja que tota persona viva o morta que hi hagi dins pot acabar amb la seva vida o simplement passar una bona estona amb l'altre mon.

Hi ha diferents espectacles i grups de música a la nit, i posen una fira al carrer major, per a tot nen o adult que es vulgui divertir i passar-ho bé.

Mireu el video:

http://votv.xiptv.cat/municipi/les-franqueses-del-valles/les-franqueses-del-valles/capitol/el-tunel-del-terror-posa-a-la-venta-can-ganduxer


Eric Zurita (3 ESO B)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada