diumenge, 16 de novembre del 2014

TARGETA DE CRÈDIT QUEDA ARRACONADA PEL TELÈFON MÒBIL

 Ja és possible pagar amb el telèfon mòbil. Fins ara, es veia la possibilitat de poder pagar els productes que es compren amb el mòbil com una modernitat que es crearia tard o d’hora en un futur proper, però el moment ja ha arribat.

Així doncs, ja no caldrà dur diners a sobre per anar a comprar, ni tant sols la targeta de crèdit, perquè amb el smartphone ja és suficient. En certa manera, els més beneficiats són els comerços, perquè tampoc cal tenir una caixa registradora, ja que només tenint mòbils amb tecnologia Android o iOS es poden produir les transaccions.

Però, a més a més, l’aplicació no només serveix per comprar i pagar. També es pot crear un aparador virtual amb tots els productes que es venen i introduir els preus de forma manual i modificar-los si és necessari. El client pot pagar i firmar a la pantalla per donar el consentiment de la seva acció. Al client li arriba un resguard i té un historial de totes les compres realitzades tant en efectiu com en targeta. En definitiva, es simplifica l’acció de comprar i vendre, facilitant la feina i fent més còmoda aquesta acció per les dues parts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada