dilluns, 23 d’abril del 2018

DONA I TECNOLOGIA PER LA DRA NÚRIA SALAN, PROFESSORA DE LA UPC



El darrer dijous dia 19 d’abril va venir a l’institut la Núria Salan, professora de l’ESEIAAT, a fer una xerrada pels nois i noies de 2n i 3r de l'ESO sobre la figura de les dones en el món de la tecnologia. L’objectiu de la xerrada era ensenyar el paper que han tingut les dones els darrers anys en el món de la ciència i la tecnologia i animar  les noies a triar el camí de les tecnologies.

Actualment, en l’àmbit tecnològic predomina el número d’homes, mentre que les dones som una minoria. Antigament, a les dones no se’ls permetia anar a la universitat i els graus de tecnologies eren considerats exclusivament per a homes.

Per aquesta raó, avui dia no veiem gaires dones en els àmbits de les tecnologies.  La Núria Salan explicava que tot i que ara els homes predominen en aquest àmbit, les dones també hi haurien de participar, fins a arribar a una situació d’igualtat.

Finalment, a mi, l’única noia de segon de batxillerat tecnològic, m’agradaria animar les noies a provar i a entrar en el món de la tecnologia i que, tot i que sigui considerat un món d’homes, no us freni a intentar-ho perquè, com ja sabem, amb nosaltres tot és millor 😊

Marta Ruiz (batxillerat tecnològic)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada