dimarts, 1 de novembre del 2016

SORTIDA DE TUTORIA DE 1 ESO

El passat 26 i 27 d' octubre el alumnes de 1r d' ESO, van fer una sortida per Les Franqueses. Aquesta sortida, va ser organitzada per tutoria i socials, ja que hem estat treballant algun dels llocs més importants del nostre poble.
Només sortir vam anar al Lledoner Centenari. És un arbre que esta completament per dins i obert per un costat de dalt a baix. Vam seguir caminant per Corró d'Avall i vam anar a parar al cementiri, on vam visitar la tomba de Joan Sanpera i Torres. Despres de segui caminant, vam anar a parar a l'església de Santa Maria de Llerona vam anar a l'ajuntament de les Franqueses la qual esta una mica lluny i vam haver de caminar bastant. Quan vam arribar a l'Ajuntament de les Franqueses dos grups, ens van ensenyar coses sobre aquest edifici. Ens vam dirigir cap a l'església de Santa Eulàlia era una santa, allà hi ha una font que té el mateix nom. Un professor va explicar que Eulàlia era santa perquè Déu li va preguntar, <<Quants anys tens?>> i ella va respondre <<deu>>; llavors Déu va dir-li: <<Dons ara tindràs 10 càstigs>>. Al final, Santa Eulàlia va morir dels càstigs que li van fer.

Resumint, no dic que en ho vam passar molt, molt, molt bé, però sí que vam aprendre coses que no sabíem sobre les Franqueses del Vallès.

Laura Collado i Marta Solà, 1rC































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada