dimecres, 30 de novembre del 2016

CONCERT DE THE CURE A BARCELONA!


Memorable i fantàstic concert de la banda The Cure en un Palau Sant Jordi , entregat. El passat 26 de Novembre es celebrà el concert del grup musical The Cure , una banda anglesa formada a la fi dels setanta.

No tenen un estil musical que els defineixi , podem dir que el seu estil canvia al llarg de la seva carrera , com Post Punk , Rock gòtic , New Wave i Rock Alternatiu. El grup ho va donar tot als milers de seguidors que omplien el Palau , i això es va notar ,

 Va ser un show espectacular que va combinar molt bé les imatges psicodèliques, acompanyades per les cançons amb una il•luminació que destacava a cada un dels components del grup.

  El concert va començar amb el tema ‘’Open’’potser no el mes conegut del grup però va fer que tot el Palau saltes i crides com mai , a partir d´aquí van ser tres hores úniques on es va poder demostrar un cop mes que Robert Smith continua tenint una veu única , inigualable que no ha perdut res de la seva originalitat amb el pas del temps , en definitiva , continua sent brutal.

Semblava que quan tenien que marxar ho feien de veritat , però ells tornaven i ho van fer per tres vegades i cada vegada que tornaven al escenari era millor que el anterior , però no va ser fins el tercer cop quan l ´estadi va explotar , van començar a sonar el seus hits com ‘’Lullabi’’ ,increïble tema , seguit de ‘’Boys don´t cry’’, mític, per continuar amb ‘’Close my eyes’’ i finalitzant amb ‘’Friday i´m in love’’ … Que dir després de haver tingut el immens plaer d´assistir al que penso que és el millor directe que hi ha actualment dintre del mon musical ….
Si us plau torneu un altre cop !

Toni Esposito (3C)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada