dilluns, 13 de juny del 2016

REVETLLES DE SANT JOAN A LES FRANQUESES

Una imatge de la revetlla de l'any passat a Can Ganduxer




Si teniu ganes de passar-ho bé i voleu apuntar-vos a una festa organitzada per celebrar la revetlla de Sant Joan, que serà el 23 de juny al vespre, teniu dues opcions a les Franqueses: la que organitza l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall i la de l’Associació de Veïns de Bellavista
La primera començarà a les 19 h i tindrà lloc a la plaça i nau de Can Ganduxer. Per participar-hi heu d'abonar 6 euros i les inscripcions es poden fer per WhatsApp al número 600 505 849, o per correu electrònic a l’adreça info@lacivica.com
La segona començarà a les 23 h i es farà a la plaça Major de Bellavista. Hi haurà ball popular i música en viu. Més informació al telèfon 657 898 085 a l’adreça electrònicavecinosbellavista@hotmail.com.
REVETLLES AMB PRECAUCIÓ
La Generalitat de Catalunya i Protecció Civil han començat una campanya per prevenir incidents. Els consells de Protecció Civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.
-Per gaudir de les revetlles i tradicions catalanes cal tenir en compte els riscos que comporten el foc i els petards.
-Quant als petards, s'ha de vigilar els més petits, seguir les instruccions d'ús dels fabricants i no llançar coets a prop del bosc.
-Les fogueres s'han d'encendre aïllades dels edificis, sempre sota la supervisió d'adults i no s'hi han de llançar elements que puguin explotar o enlairar-se.
-Als correfocs cal seguir les instruccions dels organitzadors i vestir-se adequadament per no tenir cap disgust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada