dijous, 16 de juny del 2016

L'AMPA DURANT EL CURS 2015-16

Avui, a prop ja de finalitzar el curs, volem fer un resum de tot el que aquest any ha fet la nostra AMPA col·laborant amb la direcció de l'institut per aconseguir millores en diferents temes que ens interessen a tots. Aquests són:
- Una nova taula de ping-pong reglamentària instal·lada de forma fixa al pati amb 6 jocs de pales.
- 3 jocs de "Carrera de tortugues".
- Accés Wi-Fi a la biblioteca del centre.
- Biblioteca oberta a les tardes de crèdit de síntesi.
- Cantina oberta per als alumnes els dies amb accés a la biblioteca amb oferta de dinar.
- Gimnàs obert a les hores de pati per dansar.
- Sorteig d'un lot de Nadal comprat per l'AMPA que han donat tots els beneficis pels viatges de fi de curs de 4t d'ESO i 2n de batxillerat. Per cert, ja us podem avançar que l'AMPA ja té la idea de fer el mateix el proper curs, però d'una manera que pugui aportar uns beneficis majors per ajudar a finançar els viatges d'aquests cursos.
- Mercat de llibres de segona mà per als alumnes de batxillerat per poder-los oferir més barats que a les llibreries.
- 4 Cubs Rubik a disposició dels alumnes per poder-hi jugar.
- L'AMPA també col·labora amb l'institut per poder finançar el preu que cada any tenen les fotografies de les orles dels alumnes que acaben l'institut.
Després de molt temps, l'AMPA ha pogut participar en totes aquestes iniciatives per ajudar-nos, i és molt important que tothom sàpiga que la majoria de les coses les han fet amb l'ajuda i la col·laboració dels professors i la direcció de l'institut.
Per tant, com ja ens han demanat més d'una vegada, des d'aquí us volem animar perquè tots aporteu idees i ells ens puguin seguir ajudant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada