dilluns, 1 de juny del 2015

33 EDICIÓ DEL SALÓ DEL CÓMIC DE BARCELONA














La 33a edició del Saló internacional del Còmic de Barcelona ha obert avui les seves portes fins diumenge que ve, amb la la ciència-ficció i el fantàstic com a gèneres protagonistes. 

El certamen té 36.000 metres quadrats habilitats al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona que acolliran 165 expositors.A més del món editorial, una altra de les potes d'aquest saló és el sector dels videojocs, que vol ser multidisciplinari i pel qual passaran desenes d'autors de tot arreu el món per trobar-se amb els seus fans.Els promotors volen superar en aquesta edició als 106.000 visitants que l'any passat van desfilar pel saló, segons les previsions que apunten a un  de les vendes.

A més de l'exposició “Còmics fantàstics”, hi ha altres 16 mostres, com la dedicada a Joker (l'antagonista de Batman), el Capità Amèrica i The Spirit, tres personatges clàssics de les vinyetes que en aquest  2015 compleixen 75 anys. Una altra de les exposicions temàtiques està dedicada als còmics de ciència ficció i de fantasia heroïca.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada