dimarts, 10 de febrer del 2015

HOTEL ECOLÒGIC A VALLROMANES

A partir del 15 de maig Vallromanes tindrà El seu primer Hotel ecològic de tota la província de  Barcelona. Es tracta de l'Hotel Mas Salagros. L'Hotel, de cinc estrelles donarà feina a unes 30     persones. I ara estan en plena fase de recerca de personal.                                                                
                                                                                                                                                                 
El  30 de gener a les 19.30h, al Casal de Vallromanes es celebrarà un acte públic on s'explicarà   el  procés de selecció i perfils laborals que es necessiten cobrir el nou hotel Mas Salagros. Els        assistents, informa l'Ajuntament de Vallromanes, tindran l'opció de lliurar el currículum a          representants de l'establiment hoteler. L'Ajuntament i els promotors del nou hotel han arribat a un acord per donar prioritat als veïns i veïnes de Vallromanes en la contractació.                          
El nou hotel, les obres es van posar en marxa l'any 2014, al costat de la masia de Can Sala Gros que ha causat uns gast de 3,7 milions d'euros.                                                                                      


                                                                                                                                                                  
L'hotel disposa de 54 habitacions de diferents tipus, equipades i decorades amb materials 100%  naturals i ecològics com fusta, matalassos 100% de làtex natural i roba de cotó orgànic ... Totes   les habitacions disposen de terrassa o jardí. A més compta amb dos restaurants ecològics, parc    infantil, lounge per a clients amb sala de lectura i biblioteca, bosc privat amb rutes per fer            senderisme, diverses piscines i banys termals.                                                                                      
hotelvallromanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada