dimarts, 21 de juny del 2022

PROJECTE ECOBARRI, LA PROPOSTA DE 3 ESO PER LA PROFESSORA NÚRIA IZQUIERDO

 

L´ecobarri  o barri sostenible és el barri que planteja un nou estil de vida, actiu socialment i laboralment i sobre tot, més responsable i respectuós amb el medi ambient. Podeu trobar-lo a algunes ciutats de Catalunya, d´Espanya i a varis països europeus. És un repte.  

És per això que durant el segon i el tercer trimestre d´aquest curs, ´alumnat de 3r d´ESO ha dissenyat  un principi d´ecobarri aquí a Bellavista, partint de les seves característiques  i perquè són persones actives i amb energia que volen una comunitat activa, participativa, que progressi aprofitant els recursos que ja té el barri, evitant el sedentarisme, el barri dormitori i el  conformisme. 
 
Valors com la solidaritat, l´ecologia, l´esforç, el viure en comunitat, la generositat i l´empatia; i ODS com el de Salut i Benestar, el de comunitats sostenibles i el de consum responsable s´assolirien de forma natural. El projecte està exposat al hall de l´institut, i és la llavor per ser conscient de què tenim davant i de com volem que sigui.


MOLT BONA FEINA!!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada