dimecres, 16 de juny del 2021

LLIURAMENT DEL I PREMI GARBUIX DE REPORTERISME

 

Aquest matí s'ha lliurat el I Premi de Reporterisme Garbuix a la biblioteca de l'Institut Lauro. El reportatge guanyador és "L'art, massa infravalorat?", de Georgina Andreu i Isona Montes (4t C) i l'accèssit s'ha concedit a "Prefereixo treballar que cobrar la indemnització", d'Alex Correa i Ignasi Giménez (4t F). Tots quatre tenen d'obsequi una entrada a un espectacle teatral i la publicació del treball a Garbuix: el premi a la revista en paper i l'accèssit a la web.


Agustí Iglesias i Roger Maynou han entregat els guardons en nom de la publicació franquesina Garbuix. Han agraït la feina feta per l'alumnat i n'han destacat la qualitat periodística i la diversitat temàtica. L'acte l'ha presentat el director del centre, Jordi Orta.

El concurs l'han convocat Garbuix i l'Institut Lauro amb l'objectiu de promoure la recerca periodística dels joves de 4t d'ESO a través de reportatges de tema local. En aquesta primera edició hi han participat dos grups (4t C i 4t F), amb un total de 12 reportatges, treballats des de la matèria de Català.   




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada