dimecres, 7 de març del 2018

ELS OSCARS 2018


Diumenge 4 de Març es va fer entrega dels premis Oscar de l'academia de cinema de "Hollywood al Dolby Theatre", també a Hollywood. Aquesta novena edició ha estat conduïda novament pel presentador de televisió Jimmy Kimmel.

Alguns dels fets més destacables pel que fa a premis és que "La forma de l'aigua" de Guillermo del Toro ha guanyat quatre dels 13 premis als quals estava nominada, incloent millor director i millor pel·lícula. Dunkerque ha rebut dos premis. La millor actriu ha estat Frances Mcdormand i el millor actor Gary Oldman."Coco" ha estat anomenada la millor pel·lícula d'animació.

Cal destacar que aquest ha estat un gran any per Mèxic, ja que el millor director és d'aquest país i la pel·lícula d'animació en parla de la seva cultura.

Es destaca el discurs feminista de Frances Mcdormand i una acció d'Emma Watson a més del discurs sobre la immigració de Guillermo del Toro. Tot i els discursos o accions feministes, només dues dones van obtenir un premi, la millor actriu i millor actriu secundària, els dos que obligatòriament ha de guanyar una dona. El que ens demostra que encara queda molt a fer en aquest sentit.

Aquest any també ha estat el que menys audiència ha tingut i és que tal com els experts suggereixen la gala necessita una reinvenció, una modernització i una obertura a altres gèneres.

Discurs d'Emma Watson i Guillermo del Toro: https://www.youtube.com/watch?v=D3fCZzyVLDU
Discurs de Frances Mcdormand: https://www.youtube.com/watch?v=jZfd0CUTtC0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada