dimecres, 1 de març del 2017

CONCERTS FAMOSOS DE CANTANTS


CONCERT D'ARIANA GRANDE:
Resultado de imagen de ariana grandeEl seu nom complet és Ariana Grande-Butera. Va nèixer el 26 de juny de 1993 en Florida. La seva ocupació és ser cantant i actriu.Als 13 anys, va pensar seriament en iniciar una carrera musical, encara que es va concentrar en el teatre.
 Es va unir a la unió musical  13 en Broadway, que va interpretar al personatge Charlotte. Per aquell personatge va guanyar el primer premi de molts altres reconeixements més de la seva carrera artistica. 
Doncs aquesta actriu i cantant estadounidense Ariana Grande, una de les artistes del moment, gracies als seus comercials exitosos, actuarà en el palau Sant Jordi a Barcelona per promocionar el seu tercer disc: Dangerous Woman.
Dimarts 13 de juny 2017 | 21:30h | Palau Sant Jordi  | Entrades des de 56€ 


CONCERT DE BRUNO MARS: 
Resultado de imagen de bruno mars

Bruno Mars guanyador de diversos GRAMMY i amb 20 nominacions a aquests premis, ha venut més de 170 milions de singles i 26 milions de discos a tot el món, consagrant-se com un dels artistes que més vendes ha generat de tots els temps. El cantant, escriptor, productor, director i músic és un dels artistes més aclamats per la crítica i Recentment ha encapçalat les llistes de singles amb el seu tema 'Uptown Funk'. BRUNO MARS va rebre el disc de Diamant de la RIAA certificant el seu gran èxit a fer història i convertir-se en el single que més temps ha romàs en la llista "Hot 100" de Billboard en l'última dècada. A més, ocupa el desè lloc entre els artistes dels últims 57 anys que han estat, 
almenys, 14 setmanes en el nombre 1. 'Uptown Funk' ha rebut multitud de premis, entre ells tres GRAMMY en 2016, incloent el cobejat "Cançó l'Any ". A més, el videoclip de 'Uptown Funk' va rebre el Premi MTV Video Music Award al "Millor vídeo d'artista masculí"

Divendres 07 d'abril 2017 | 19:00h | Palau Sant Jordi |  Entrades des de 56


SHAWN MENDES:
Shawn Peter Raul Mendes, millor conegut com Shawn Mendes, és un cantautor i guitarrista canadenc nascut el 8 d'Agost del 1998 al Toronto (Canadà).
Imagen relacionadaShawn va saltar a la fama per les seves covers de 6 segons en el seu compte de Vaig venir "Shawn Mendes".
Es va crear el seu compte de YouTube al gener de 2011 però fins a Juny de 2012 no va pujar la seva primera cover de Hometown Glory d'Adele.
Al setembre de 2013 va començar a anar de gira amb un grup de Viners amb la gira anomenada "MAGCON Tour" creada per Bart Bordelon, la qual encara segueix en funcionament i Shawn encara segueix col·laborant en aquesta gira.
La seva primera cançó es diu 'Life Of The Party' la qual va sortir el 26 de juny de 2014. Més tard, va anunciar que anava a treure el seu primer EP el qual va sortir el 28 de Juliol i es diu "The Shawn Mendes EP", també té una cançó "sense llançar" crida Bring It Back.
A la fi de 2014 Shawn va treure a la llum 'Something Big', el single 'Something Big' va sortir a la llum el 6 de novembre i el seu videoclip (i més el primer videoclip de Shawn) el 11 de novembre.
A principi de 2015 Shawn va fer oficial el nom del seu àlbum 'Handwitten' i va ser llançat el 14 d'Abril.
Viernes, 12 mayo 2017 |19:30 | Palau Sant Jordi48,33 € a  68,56 € 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada