dissabte, 24 d’octubre del 2015

EL CORREDOR CATALÀ KILIAN JORNET

Kílian Jornet i Burgada, és un corredor que va néixer el 23 d'octubre de 1987, a un refugi de muntanya a 2.000 metres (Cap del Rec, Cerdanya).

Ell es va crear amb la seva mare vivint a la muntanya, i sabent que era viure a la natura.

Als 13 anys va entrar al Centre de Tecnificació de Muntanya, i va ser allà on va començar a entrenar-se i a participar en competicions més séries i més dures. Als 17 anys, després d'acabar el batxillerat, va decidir instalar-se a Font Romeu, per tal d'estudiar STAPS i així estudiar i entrenar al mateix temps.
El 2009 va iniciar els reptes de Kilian Quest, que durant quatre anys el va portar a enfrontar-se a reptes en llarga distància i així descorbir noves sensacions.

Al 2012, però, va decidir començar una nova aventura personal amb el projecte Summits of My Life, més enfocat al món de l’alpinisme i centrat en els seus valors i la seva manera de viure a la muntanya.

Actualment és atleta professional i competeix en esquí de muntanya a l’hivern i en curses de muntanya a l’estiu.

PENSAMENTS D'EN KILIAN:


"Aquest entorn m’ha permès conèixer persones extraordinàries, descobrir paratges impressionants i viure moments de gran emoció, que m’han ajudat a forjar la meva personalitat com a atleta i com a persona."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada